Blå Blomsterromantik

Er du romantiker? Hvis du er, så vil du muligvis kunne lide ‘Emily’ – ‘Emily’ er et smukt blomstertape med den lækreste blå baggrundsfarve. Tapetet er skønt i et hjem som har lidt romantiske detaljer i form af stuk og høje paneler. Det er også fint i et sommerhus. fawok4xzayu9dbflnihzuqppkxxvin1ewgdzeakx

Man kan også med fordel, hvis man er modig, bruge tapetet i et minimalistisk stramt indrettet hjem. Det kan skabe en flot kontrast og bringe lidt blødt ind i rummet. Vi synes det er så fint, særligt med de små diskrete fugle og den sarte beige farve i blomsterne.

‘EMILY’ er fra kollektionen LEXINGTON fra Borås Tapeter. Det kan købes hos Colorama og i Beckers Farvecenter.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s