Et lille grønt hus

Det er simpelthen så hyggeligt det her lille redskabsskur, og hvor skal der bare lidt til. En fin farve, en kontrastmalet dør, et par blomster og så bliver det gamle skur til et hyggelig lille hus som man kan nyde at kigge på. Huset har vi malet med Perfekt Akrylat Plus i farven: ‘Regn 088’ – Farven er genialt valgt, fordi den får en camouflerende effekt mellem de grønne træer og om vinteren, når alle blade er visnet og væk, så vil dette lille grønne hus, lyse op i haven og minde om, at det hele snart bliver grønt igen.

Beckers_Brotvagen_kulor_Granbarr091_051

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s