Forældre overskud på højt plan

Jeg elsker tavlelak – Jeg er vild med effekten, det matte og mættede udtryk og det grafiske element. Faktisk er jeg ret stor fan af sorte vægge, så længe man holder sig til en væg. Sorte vægge på børneværelset kan virke drastisk, men det kan være virkelig flot. Jeg har selv malet en sort væg på min søns værelse, og jeg er vild med den.

Herunder er vi gået skridtet videre, vi har nemlig også malet en lille kommode med tavlelak. Tænke at man som barn kan få lov at tegne på sin helt egen væg og sine egne møbler – Det er da forældreoverskud på et højt plan!

Beckers
Du kan købe tavlelak i mange farver!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s