Den smukke arbejdsplads

Jeg bliver mere kreativ af rolige og smukke omgivelser. Indret dit arbejdsområde, din kreative kontorplads eller dit hjemmekontor smukt og roligt og opdag en helt ny arbejdsglæde. Jeg ved ikke med dig, men jeg får lyst til at sætte mig her og arbejde i timevis.

bnp4ccgy3y2skr7p7kvj

Det smukke tapet fra Borås Tapeters nye kollektion ‘Scandinavian Designers II’ er faktisk designet af Arne Jacobsen. Det elegante mønster er smukt i disse omgivelser. Du kan købe tapetet hos Beckers og i Coloramas butikker.

vby5vkzub84vir9s8ont

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s