Celestial statement

Denne fotostat giver entreen her noget helt særligt. En fantastisk oplevelse at træde ind i dette smukke rum med en væg, som på poetisk vis byder dig varmt velkommen. Suppler med vintage møbler, det fuldender den samlede oplevelse så flot. Lad døre og lofter stå i en sprød hvid farve, på den måde får tapetet lov at spille hovedrollen.

tapet-fotostat

Fotostaten er fra Mr. Perswall og den kan bestilles på mål hos Beckers. Det smarte ved, at du bestiller på mål er ikke blot, at du kan tilpasse den det område du har udvalgt til projektet, men du undgår også spild.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s