Beroligende blå

Blå er en fantastisk farve! Dybe blå farver kan virke beroligende og give en lækker stemning. Vælger du en Beckers Symfoni Ultramatt får du en delikat mat overflade, som er med til at bringe den lækre stemning i rummet. Matte vægge synes jeg er lidt mere delikate og elegante, og de giver et poetisk udtryk, ligesom mat porcelæn. Jeg ved ikke med dig, men jeg kan næsten ikke lade være med at stryge hånden over denne slags overflader, de indbyder til det synes jeg.

Væggen her har vi givet farven Himlavalv 746. Stolen fik også en tur, nu var vi jo ligesom i gang. Den blev sart rosa, fordi den står i delikat kontrast til den blå væg og tilfører noget feminint og dessert-agtigt. Farven hedder Balett 672

A 13788

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s