Lyserøde lofter?

Say what?… tænkte du ikke det, da du læste overskriften: Lyserøde lofter?
Det er altså modigt, men er det pænt? og kan man overhovedet det? Det kan man da, og det gjorde vi! Livet er aldrig kedeligt, når man arbejder sammen med Beckers, og jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk, men jeg synes det er blevet ret frækt.

Beckers-Svenska Mäklarhuset reklamfotografering.

Det giver rummet karakter og ‘wauw-effekt’ med det rosafarvede loft. Alternativt havde det bare været hvidt, og så gad vi ikke skrive om det, og du gad ikke læse om det. Vi vil gerne rykke dig og inspirere dig, og måske går du ikke lige ud og maler dit loft rosa i morgen, men jeg vil vædde med, at du aldrig havde tænkt tanken før du læste indlægget her, og på den føler vi, at vi åbner lidt op for mulighederne.

God aften og god weekend

Farven i loftet hedder: Karamell 700

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s