Vi angriber den danske sommer

Drakesv_Trall-2_retusch2_Teak9302_low

Vi nægter at lade det dårlige sommervejr ødelægge humøret. Vi har slået telt op på terrassen, så kan vi løbe ind og ud som vejret skifter mellem sol og regn, det er dansk sommer som vi kender den. Badeudstyret ligger klar til en hurtig tur i bølgerne når solen er fremme.

Terrassen har fået en omgang med Beckers ‘Terrasslasyr’ farve: Teak 9302 og det er den den, som giver den varme smukke farve. ‘Terrasslasyr’ egner sig til terrassen såvel som udendørsmøbler, den er meget holdbar, så du behøver kun at behandle hvert tredje år. Terrasslasyr kan også anvendes på trykimprægneret træ, og den fås i flere farver.

Farver: Tjära 9305 – Kol 9314 – Gnejs 9129 – Kastanj 9303 – eak 9302

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s