Romantik i soveværelset

Romantik i soveværelset, det kan vi vel alle godt byde velkommen ikk? – Med fare for, at dette indlæg skal lægge op til lummerhed, vil jeg forsikre dig om, at jeg blot vil fortælle lidt om, hvordan du kan skabe en smuk og romantisk stemning i soveværelset, resten er op til dig selv:-)

P150701-4

Mr. Wallpaper er ekspert, når det gælder fantastiske fotostater og denne er ganske fortryllende synes jeg. En smuk rose fotograferet i en poetisk stemning, pryder hele væggen i soveværelset her. ‘Hope’ hedder den og wauw en lækker atmosfære den bringer omkring sengen. Du kan købe ‘Hope’ på mål hos Beckers Farvecenter eller i Colorama.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s