Poetisk soveværelse

Dette smukke soveværelse emmer af ro, harmoni og poesi. Det smukke tapet er helt nyt og er resultatet af et samarbejde mellem superbloggerne Frida Ramstedt og Pella Hedeby og reklamebureauet Valentin & Byhr og netportalen Hemnet. Serien hedder “Känsla”, den er fra Borås Tapeter og kan købes hos Beckers Farvecenter og i Colorama

Tapetkänsla14

Jeg kunne godt vågne op her hver morgen, og jeg er sikker på, at når jeg efter en lang arbejdsdag åbnede døren til soveværelset her, ville roen lande som en dyne omkring mig, og jeg ville synke ned i den bløde seng og sove rigtig dejligt. Tapetkänsla15Tapetkänsla16

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s