Mæt dit træværk

Solen er smuk, varm og dejlig, men den er også barsk mod dit træværk. Mæt dit plankeværk og terrasse rigtig godt og nyd, hvor smukt og mættet den stråler. Den farve træet får, når det er mæt og tilfreds er nærmest smukkere end selve solens stråler, hvis du spørger mig.

05503‘ELIT Träolja’ modvirker revner og beskytter træet mod at udtørre. ELIT giver et fornyet og frisk udseende og fremhæver træets oprindelige farve. Giv dine møbler, dit plankeværk eller terrasse en behandling årligt, så forlænger du levetiden markant. Du opnår også en vandafvisende effekt og olien kan bruges både på trykimprægneret træ såvel som ubehandlet og tidligere behandlet træ. Olien er mat og trænger godt ind, og så er den overfladetør allerede efter 8 timer. 055720586205982

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s