Kig op!

‘Kig op’ siger jeg altid til mine børn når vi går en tur i storbyerne. Vi har nemlig en tendens til at kigge ned eller lige frem og på den måde, går vi faktisk glip af en masse skønhed. De fleste bygninger ser man bedst hvis man kigger op, for den nederste del af de bygninger vi passerer på fx Strøget er sjældent særlig kønne fordi den er plastret til med butiksskilte osv. Kigger man op, får man øje på arkitekturen og bygningernes sjæl og charme.

Hvad har der her så med maling at gøre, tænker du nok, og det forstår jeg godt! Jeg tænker, at man måske også burde kigge op i loftet i de hjem, man besøger – Måske gemmer der sig en smuk stuk eller et særligt loft. I mit køkken har vi et smukt loft, som er i mørkt træ med udskæringer -Mit hus har hørt til den lokale kirke engang, derfor er der mange fine detaljer rundt omkring. Jeg spottede loftet med det samme, da jeg købte huset, men jeg oplever ofte, at de, der besøger mig for første gang slet ikke opdager det, og når jeg så påpeger loftet for dem udbryder “Nej hvor flot, det så jeg slet ikke” – Altså jeg synes jo det er vildt, at de ikke ser det! Måske burde vi skabe flere vinkler og perspektiver i vores hjem ved at drage folks blikke lidt opad. Jeg nægter at tro på at dette vilde loft på billedet herunder kan overses af nogen.

Beckers-Svenska Mäklarhuset reklamfotografering.

Vi udfordrede indretningseksperten Isabelle McAllister, og det skal man være modig for at gøre, for hun er vild! Vi er begejstrede for den skønne effekt, hun har skabt i loftet her – Hvad synes du?

Beckers-Svenska Mäklarhuset reklamfotografering.Beckers-Svenska Mäklarhuset reklamfotografering.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s