Mal dine gulve

Det er utroligt, hvor stor en forandring du kan skabe ved blot at male dine gulve. Rå trægulve er smukke, det er jeg helt enig, men de kan altså også “larme” lidt i et rum med mange møbler, kunst og nips. Jeg valgte at male mine gulve hvide for en del år siden, og jeg har ikke fortrudt det et øjeblik. Jeg havde smukke plankegulve, men jeg elsker også kunst og masser af lækkert design-nips, så rummet var “uroligt” og virkede “tungt”.  Da jeg malede mine gulve, fik alle mine ting “plads” til at shine. Rummet blev meget mere roligt og harmonisk.

Vi har leget lidt med gulvmaling, for at vise dig, hvor fint det kan blive.

Beckers_Salvia825_Saltsten799_kokos5021
En sart mintgrøn giver en kølig og frisk stemning. Den lyse farve er smuk i kontrast til den olivengrønne dør. En dør behøver nemlig ikke kun at være hvid. Gulvet har fået et par lag med Beckers Gulvfärg, farven hedder ‘Saltsten 799’ og døren malede vi med farven ‘Salvia 825’

 

A 13788
Lyserøde gulve – Et meget modigt valg, men sødt og delikat. Den gule dør afhjælper, at det ikke bliver for “pusse-nusset”. Gulvfarven hedder: ‘Körsbärsblom 696‘ og døren er malet i farven: ‘Raps 618’

A 13788

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s