Det er jo bare maling…

Du har hørt mig sige det igen og igen: “Det er jo bare maling” – og det er det jo! Mange er bange for at eksperimentere med farver, fordi vi er så vant til de hvide vægge. Vi aner ikke, hvordan rummet tager sig ud, når vi begynder at male blå, gul eller grøn. Det kan være, at rummet bliver for huleagtigt, at det ikke passer til møblerne eller at du elsker det lige nu og her, men bliver træt af det om et årstid. I det tilfælde er jeg ikke bange for at gentage mig selv: “Det er jo bare maling” – Kast dig ud i det og glæd dig over, at du jo altid kan vænne tilbage til det hvide, når du føler for det. Hvis du alligevel ikke tør, så start med en væg, en væg det kan vi alle overskue ikke  sandt?

Kola-aloe-vera-smaragd-vårljus-21Darjeeling-21

Socker-lin-11

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s