Farver på væggene er det nye sort!

Kan du huske dengang alt skulle være hvidt, lyst og med rene linjer. Sådan er det bestemt ikke længere og heldigvis for det! Og når vi nu stille og roligt begynder at vende tilbage til farvede vægge efter en laaaaaange periode med hvide vægge, så skulle man tro, at vi ville gå lidt forsigtigt til værks og starte med stille og rolige lyse nuancer, men nej, vi kaster os ud i dybe, mørke og dramatiske farver som f.eks. bordeaux… Det er lidt vildt ikke sandt? Jeg personligt er fuldstændig forelsket i denne farve. Jeg har netop deltaget i 3daysofdesign i København, og her så jeg farven flere steder, bl.a. hos Montana, som havde malet et køkken denne smukke dybe farve.

Plommon_709_detaljbild_cut

Er dette et lige lovligt stort skridt for dig at tage med sådan en modigt farvevalg, så kig fobi her og se et bredere udvalg!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s