Solen skinner og vi er UDE

Vi danskere, har en tendens til, at så snart solen skinner og det er varmt, går vi ikke ind igen før det bliver koldt! Hvis vi er så heldige, at have en have eller altan flytter vi jo nærmest al aktivitet ud. Skab hyggeområder, daseområde, loungområder, spiseområder og aktivitetsområder…. Okay, indrømmet napper, du alle disse idéer kræver det nok en stor altan, men det jeg mener er bare, at du kan skabe områder som er komfortable, hyggelige og indbydende. Gør omgivelserne smukke – frisk facaden på huset op, eller mal hegnet. Har du altan, kan du male nogle møbler i smukke farver, som gør det ekstra attraktiv at tilbringe tiden ude.

Beckers_Bygardsvagen_kulor_Korall001_Bjork016_021

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s