Forny badeværelset markant, let og billigt

Vi kender nok allesammen det at ville forny de “dyre” rum som køkken og badeværelse. Disse to rum er tunge udgiftsposter, men det behøver altså ikke at koste en bondegård at skabe forandring. -Faktisk kan forandringen være ret så stor, hvis man kaster sig ud i et nyt farvevalg til sine vægge eller møbler. Det bedste ved at skabe forandring ved hjælp af maling er, at det kan males om og om igen!!!

Jeg er ret vild med denne farvekombination – En sart pastel væg og så et møbel i en dyb farve dog fra samme farveskala. Forstil dig at væggen og skabet blot havde været hvid…. lidt kedeligt og sterilt ikke sandt?

A 13788

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s