Livets træ

Kollektionen ‘Hide and Seek’ fra Mr. Perswall, indeholder nogle skønne og dekorative fotostater. Jeg synes det her stamtræ er skønt til børneværelset. Sæt billeder ind af familiemedlemmer, både dem der er her, og ikke er her længere.
En fin måde at mindes på og fortælle børnene om deres familie og gener. Fotostaten kan bestilles på mål, så du bestemmer selv nøjagtig, hvor meget den skal fylde. Bestil den hos Beckers Farvecenter eller i din lokale Colorama.

P121201-W

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s