Trækasser som havestole

Ekstra siddepladser kan man aldrig få nok af – Særligt i sommerhuset, hvor pladsen kan være trang er det en god idé med ekstra siddepladser. -Og hvis de så i hverdagen har en anden funktion er det jo bare to fluer med et smæk. Gamle kasser er dekorative og kan bruges til opbevaring af alt fra aviser, plaider, strikketøj og legetøj. Kasserne kan bruges som taburetter, ved blot at vende dem om og smide en pude på. Brug dem udendørs, tag dem med til stranden – her er det geniale, at du jo kan bruge kasserne til at transportere fx mad, drikke og tæpper til stranden og derefter bruge dem som møbler.

Det er det altid en god idé at holde ens træhavemøbler ved lige med træolie. Brug Beckers ‘Elit’ Træolie som træimprægnering, den modvirker sprækker og udtørring og gør træet vandafvisende. Allerede efter 8 timer efter behandling er det klæbefrit. Så har dine træhavemøbler en længere levetid.

Trækasser

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s