Inspiration til den farvede stue!

Opkvikkende, friskt og humørfyldt… De tre nøgleord kunne man godt knytte til stuen her. Jeg synes det er et skønt rum. Gulv og dør har fået med Beckers-penslen og jeg er så  vild med resultatet, at jeg nu sidder og kigger rundt i min stue… sku’ jeg kaste mig ud i det?

A 13788

Beckers-Solros-620-Retro-780-Blames-770-Nypon-662-Apple-807-Pumpa-640-Plommon-709-Solnedgang-684

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s