Skab en hyggekrog

Ungerne elsker huler og kroge. Kig dit hjem igennem, måske er der et sted, som egner sig til den perfekte hyggekrog til dine børn. Giv den gas med farverne, så det bliver børnevenligt. Her kan man tage en hyggestund til historielæsning, spil eller bare ren afslapning.

Børneværelse indramning af område

Du kan tone ‘Elegant’ vægmaling i alverdens farver – Spørgsmålet er bare hvor modig er du? Er er der virkelig knald på, og hvis det ikke lige er dig, så mal i pasteller i stedet eller hold dig til en farve.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s