Mørke toner

Selvom vi bor i Skandinavien, og for det meste indretter lyst og let, er der dog sneget sig nogle mørkere farvetendenser ind i indretningen. Det er vi slet ikke kede af, for det tilføjer noget nyt, og interessant i hjemmet. Hvis man maler rummet mørkt, syner det mindre.  Men småt er også hot, og det bliver jo altså ikke fysisk mindre:-) Hvis man dog frygter at rummet kommer til at virke alt for småt, så kan man nøjes med at male blot en enkelt væg. Få tips til hvordan du vælger farver i hjemmet her.

beckers_01

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s