Globetrotter

I dag er man mere berejst end nogensinde, og de fleste børn lærer glæden ved at rejse i en ung alder. Vi faldt over dette charmerende tapet hos Mr. Perswall. Det hedder ‘Whole Wide World‘ og forestiller netop hele den vide verden.

Hvad der er fint ved denne fotostat er, at landene på kortet er i forskellige farver ‘tapet’, så kortet er både lærerigt, illustrativt, og så pynter det på ethvert børneværelse. Man kan næsten forestille sig hvor dygtig barnet bliver til geografi med sådan et på væggen! Det kunne også være sjovt selv at følge med, og se hvor man har været.

Du kan bestille den hos Colorama eller i Beckers Farvecenter.

P120201-WP120201-W-1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s