Opdatér dine loppefund!

Det er blevet mere og mere populært at genbruge og restaurere gamle møbler. ‘Køb-og-smid -væk’ kulturen er så småt på vej væk, og istedet sælger folk deres brugte møbler på nettet, og loppemarkeder. Ideen med et gammel møbel, der nu kan få nyt liv tiltaler folk. Derfor er der også rigtig mange fine eksempler på, hvordan man kan male, og opdatere alle mulige slags møbler.

ikea_kretsloppis_inspiration_1

Her faldt vi over et smukt gammelt teakmøbel, der har fået nogle nye farver, der gør møblet unikt og moderne. Man kan nemt gøre dette selv, og hvis man er ude efter denne her farvekombination, vil vi foreslå at bruge farverne Midnatt 772, eller Kolibri 766, som ville se smukke ud sammen med det mørke træ.

image

Du kan finde de forskellige farver her i din lokale Beckers Farvecenter eller Colorama.

Billedkilde her.

Foto: Elin Eklund Edman
Styling: Frida Eklund Edman

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s