Fransk inspiration

Vi faldt over dette skønne tapet fra Borås: Paradise II – et dekorativt tapet med træer, blomster og smukke fugle. Tapetet er del af en kollektion ved navn ‘A Vintage Book‘ designet af Ulrika Hurtig, som hentede sin inspiration til kollektionen fra en gammel bog fra Alsace, der dateres helt tilbage fra 1845.

beckers white

Du kan tapetsere hele væggen, eller blot nøjes med en enkelt bane. Bruger du kun en bane kan det ligne et smukt vægmaleri. Tapetet kan ændre hele looket i din stue, og gøre rummet levende. Det smukke tapet kan også fås også i hvidt. Der er også mange andre smukke, romantiske tapeter i Kollektionen.

Tapetet kan bestilles hos Colorama og i Beckers farvecenter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s