Tips til hvordan du maler dit interiør!

Hvis du har arvet nogle gamle møbler, eller har været så heldig at falde over noget på et loppemarked, er det super nemt og effektivt at give det et lag maling. Møblerne får et helt nyt liv, og du kan jo male det så det matcher dit interiør.

beckers_

 

Her har vi samlet nogle tips og ideer til, hvordan det kan gøres. Disse tips er uundværlige, hvis du skal få dine møbler til at se så godt ud som muligt.

GODE TIPS:

Slib i træets fiberretning, og tør støvet af overfladen. Fugt gerne overfladen med en svamp, og slib de steder ned, hvor træet har rejst sig, efter at overfladen er tørret. Brug først et grovere sandpapir, og fortsæt derefter med et finere. Knaster stryges med Kvistlak for at undgå gule gennemslag.

Afmonter alle beslag. Rengør overfladen med Beckers Malervask. Brug beskyttelseshandsker. Skyl omhyggeligt med vand. Skrab løs maling væk.

Grundmal trærene overflader én gang med lakmalingsgrunder. Spartl ujævnheder og revner med en spartel. Slib hele overfladen, og støv den af. Mellemstryg med lakmalingsgrunder, og udfør en let afslibning bagefter. Spartl og slib igen ved behov, og mellemstryg med grundmaling. Gentag, indtil du får et glat og jævnt underlag.

Det vigtigste er: Påfør malingen med lange penselstrøg, helst et enkelt strøg langs den overflade, der skal males, så du ikke får “sammenføjninger” i malinglaget. Til dette job anbefaler vi brede pensler. Skal du ind i krogene, skal penslen naturligvis være mindre.  En endnu enklere metode er at rulle farven på med en rulle. Så er du næsten altid garanteret en flot overflade.

Håber du kan bruge disse tips og tricks. Hvis du har brug for mere information kan du kigge her, eller spørge i din lokale Beckers eller Colorama farvecenter.  God fornøjelse!

3 Comments Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s