Få Paris med hjem

Byernes by Paris er en inspiration for mange, og et sted man gerne ønsker sig hen, især hvis det er lidt koldt og trist udenfor. Men hvorfor får du ikke bare lavet en væg med et af de skønneste motiver fra Paris. Så kan du drømme dig derhen hver dag.

Mr. Perswall laver de smukkeste fotostater med mange forskellige Parisiske motiver. De kan laves på nøjagtigt det mål du ønsker, så der er ikke noget spild overhovedet. Bestil Paris til din stue i Colorama eller i Beckers Farvecenter.

Paris

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s