Metro fliser som i Paris

Når det nye år begynder, er det helt naturligt at lysten til fornyelse prikker i huden. Jeg har længe syntes at Parisiske metro fliser var skønne. Det kan dog være en omstændig og dyr omgang og nogle gange er det da fedt bare at springe over, hvor gærdet er lavest, derfor så bliver min flisevæg skabt uden brug af håndværkere, mørtel og fuge.

Denne fotostat fra Mr. Perswall hedder White tiles, fra kollektionen Captured reality. Den er super let at gå til, og du bestiller den på mål, så du betaler kun for de centimeter, du skal bruge! Du kan evt give tapetet en omgang blank lak, det vil forstærke fliseeffekten og gøre væggen nemmere at holde ren.

Jeg er vild med ideen, og det look det giver.

E022201-0

Fotostaten kan købes hos dit lokale Colorama eller Beckers farvercenter, hvor du også kan finde færdigblandet tapetklister til opsætning.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s