Pastel farver i hjemmet

Når det er koldt, vinteragtigt, og gråt udenfor, kan det være svært at mindes de varmere tider, solskin, og forår. Derfor har jeg valgt at dele nogle af de flotte forårsagtige farver fra Beckers med jer her i dag.

Farverne hedder Plommon 719, og Mossa 821, og jeg er helt vild med det smukke varme look de afgiver. Farverne kan sagtens bruges på blot en enkelt væg, eller hvorfor ikke male nogle af dine møbler, for at skabe lidt kontrast og varme i stuen eller køkkenet.

GenerateImage-2.ashx

GenerateImage-3.ashx

Beckers har også lavet et farvekort med de 20 mest populære farver. Her er der både lyse, og mørkere nuancer, og noget for enhver smag og stilart. Desuden er farverne nøje udvalgt, så de passer sammen alle sammen.

Screen Shot 2016-01-04 at 14.54.24

Køb dine forårsnuancer hos din lokale Beckers eller Colorama Farvehandler.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s