Rejsefeber og verdenskort på væggen

Her efter jul og dage med regnvejr går mange og drømmer om ferie, måske nede i varmen, måske en længere varende rejse og måske bliver sommerferien 2016 ligefrem bestilt i disse dage. Et verdenskort på væggen kan være med til at gøde drømmen om at rejse.

Tapetet World Map har noget globetrotter over sig – det støvede brune look lægger ret meget op til at sidde og planlægge en jordomrejse, at tage ud for at udforske og opleve verden:

Mr Perswall tapet

Mr Perswall tapet

 

Har man rejst en del, finder man ud af at verden er stor, men også lille – pludselig møder man én, man har et bånd til på en eller anden måde. På tapetet Global Harmony bliver verdenskortet skabt med en sammenhængende streg, som en garnnøgle uden ende. Et illustrativt, kunstnerisk og lidt feminint billede på verden uden for vores hjem:

Mr Perswall tapet

Mr Perswall tapet

 

Mange unge rejser ud på eventyr. Det bliver ofte en dannelsesrejse med masser af oplevelser i rygsækken, som gør dem klogere på livet og en selv, og som formodentlig kan forenes med tapetet Wor(l)d Map bestående af ord, eventyr og drømme, der sætter alle verdens eventyr på væggen:

Mr Perswall tapet

Mr Perswall tapet

Tapetet Whole Wide World er et smukt tapet bestående af verdenskort illustreret med mønstrede flader. En dekorativ måde at få  lidt geografi ind i børnenes liv. Med dette tapet på væggen har de mulighed for at sætte sedler, navne og billeder på de steder, de har været, så det bliver mere personligt og ligefrem en scrapbog på væggen.

Mr Perswall tapet

 

Har du en drøm om at rejse, opleve og lære, håber jeg at du kan se ideen med at tapetsere et  verdenskort på væggen.
“At rejse er at leve”

Tapeterne købes på mål på Mr Perswall‘s hjemmeside.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s