Hvor mange farver kan man mon male med i et rum?

I Dick Bruna museet i byen Utrecht i Holland er et rum malet i geometriske flader med mange farver. Det er nærmest et konstruktivistisk maleri. Farvepaletten er fantastisk flot, og det er ret interessant, hvad de mange farver gør ved et rummet …

 

Dick Bruna House Utrecht

WAUW!

Det er den hollandske arkitekt og møbeldesigner Gerrit Thomas Rietveld, som er manden bag huset og de farvede flader, der virkelig udfordrer de vante forestillinger om, hvor mange forskellige farver, man kan male med i et rum. Svaret må være, at med den rigtige farvepalette, så kan man male med ret mange, i hvert fald hvis rummet må være en oplevelse i sig selv.

Billedets kilde

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s