Lav din eget gavepapir

Kan du godt lide at at gøre noget ud af gaveindpakningen? I fald er der her en idé til smukt papir til julegaverne, du enten skal give væk eller bruge til at skabe julestemning i dit eget hjem.

 

Dekorer julegaverne

 

LAV DIT EGET GAVEPAPIR
Her i julen er der en overflod af indpakningspapir i butikkerne, nogle pænere end andre. For at gøre samlingen under træet lidt mere konsekvent og smuk at se på, har vi et simpelt trick. Alt hvad du behøver er en pensel, noget maling og ensfarvet gavepapir.

Gør dette:
Dæk gulvet med plast eller aviser for at undgå, at malingen kommer på gulvet. Tag gavepapiret og rul det ud på gulvet. Tag en lille pensel og dyp den i malingen. Dyp penslen godt ned i malingen og lad malingen dryppe ned på papiret. Hvis du vil have malingen til at ser mere ‘sprøjtet-hen-over-papiret-agtig’ ud, så dyp penslen i malingen og bevæg den rundt over papiret. Varier disse to teknikker, og du får et flot resultat. Lad malingen tørre helt, før du pakker gaverne ind med det. Gør lidt mere ud af det, ved at bruge et gavebånd, der matcher og tilfør lidt fyrretræsgrene eller andet grønt, der hører jule til.

Tip: Brug den rigtige mængde af farve, da for meget resulterer i, at malingen ikke tørrer, eller at den går igennem papiret.

 

Stylist: Frida Ekman Edlund

 

presentpapper_square

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s