Forvandel æblekasserne til julekurve

Har du tomme æblekasser stående, kan de bruges til julens glæder. Mal dem og dekorer evt. med noget tekst. Brug dem som en julekurv med lidt hjemmelavet julegodter i til en flot og personlig værtindegave. Du kan også have dem stående med dit julepynt og en juleblomst i, og når alt julepynten skal væk, kan du evt. pakke den væk i selv samme kasser.

 

Mal æblekasserne

 

Gør dette:
Hvis du ikke har en træ- eller æblekasse derhjemme, kan en gammel skotøjsæske eller lignende sagtens bruges. Mal hele kassen med den farve, du har stående. Hvilken farve du bruger, er uden betydning, alt ved julen behøver ikke at være rødt og grønt. Skriv en personlig hilsen eller mal en flot detalje. Lad malingen tørre grundigt. Fyld kassen med nogle hjemmelavede småkager, en julet blomst, en flaske gløgg eller noget andet, du ved værtinden sætter pris på.

Tip: Lav bogstaverne vha. et stencil-skabelon, eller skriv teksten på computeren og print ud, overfør med gammeldags kalkerpapir og fyld bogstaverne ud med maling.

Stylist: Frida Ekman Edlund

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s