Nedtælling til jul

Så blev det den 1. december. Måske har I allerede tændt kalenderlyset, hvis ikke har vi en lidt anderledes ide her, som du/I forholdsvis hurtigt kan lave – nogle træhuse, der skaber et hyggeligt og anderledes julelandskab, der kan tælle ned til den 24. december.

Træhuse til pakkekalender

 

Gør dette: Skær nogle stykker træ i forskellige længder, eller brug nogle trærester. Derefter skæres en trekantet top på hvert stykke, så toppen er formet som et tag på et hus. Så skal der bare males. Varierer mellem forskellige farver på ‘hustagene’. Numrene på hvert stykke træ, kan du enten skrive i hånden med fx en Posca tusch, eller ved at bruge en stencil-skabelon og duppe maling på. Hvis ikke du har en stencil-skabelon, og gerne vil gøre lidt ud af det, kan du skrive tallene evt. med forskellige skrifttyper i Word, printe dem og overføre med gammeldags kalkerpapir. Herefter kan du male dem op med en fin pensel og maling. Når malingen er tørret, sættes husene sammen. Tilføre mere julestemning med små juletræer, en lyskæde, nisser osv. alt efter hvor meget julelandskab, du ønsker at skabe.

 

Tip: Træhusene kan også fungere som en pakkekalender. Måske med en lille besked bagpå (det kunne være i form af et klistermærke) hvor dagens kalenderpakke ligger gemt.

Stylist: Frida Ekman Edlund

God 1. december

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s