Gør vaskerummet til et rum, hvor man føler sig godt tilpas

Vi er som regel kun i vaskekælderen, når vi skal ordne vasketøjet. Men vaskerummet behøver ikke kun være et sted i forbindelse med kedelige dagligdags gøremål. Med en smule farve og frække detaljer kan det blive et rum, hvor man føler sig godt tilpas.

VÆLG LEVENDE FARVER
Ved at male væggene, loftet, skabe og evt. træværk kan rummet blive lidt mere levende. Vælg gerne en anden farve end hvid. Se vaskerummet som et sted, hvor du virkelig kan tillade dig at male med en farve uden at skulle tænke over, om den er trendy eller skal falde i alles smag. Brug evt. en palet af dæmpede pasteller eller mal forskellige toner af din yndlingsfarve. Gør det til er rart sted for dig at udføre de praktiske gøremål.

Mal vaskekælderen

Tips om, hvordan du gør tiden med vasketøjet sjovere

HAV MASSER AF LAGERPLADS
Vaskerummet bliver let rodet med tøj og ting, så det er godt at have masser af lagerplads, så du nemt kan sætte/lægge tingene på plads eller gemme dem væk. Når man ikke har mulighed for det, bliver det meget let kaotisk, og så har man ikke lyst til at være i rummet. Hvis dit vaskerum er lille, kan du fx investere i nogle rummelige skabe, nogle praktiske ens kasser og nogle pæne kurve.

GØR PLADS TIL AFSLAPNING
Mens vaskemaskinen er i gang kan det være rart at kunne sidde ned og slappe af i et stykke tid – i stedet for at fare mellem vasketøjet og andre gøremål. Sæt en fin lænestol eller en behagelig bænk med bløde puder, sørg for at have nogle magasiner eller en bog liggende. Læg et par massagebolde til dine fødder og hæng et billede, der gør dig glad, op på væggen.

MAL SMÅ DELE
Vaskerummet bliver af og til en oplevelse af forskellige farver og ting – en masse indtryk. Derfor er det en rigtig god idé at forsøge at sikre en ensartethed på tværs af lokalet. Mal et par bøjler, tøjklemmer, eller urtepotter i samme farve som væggene for at skabe en rød tråd gennem hele interiøret.

SATS PÅ TEKSTILER
Selvom vasketøjet allerede er tekstil i rummet, kan du bruge tekstiler til at skabe en hyggelig og rolig atmosfære. Igen, lad vægfarven gå igen, når du udvælger et stykke stof. På den måde står det tydeligt frem, hvad der hører til i vaskerummet. Håndklæder, et lille gulvtæppe og måske et lille gardin foran vaskemaskinen får vaskerummet til at stå ensartet frem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s