Forny badeværelset med farve

At renovere badeværelse fra top til tå kan være både trættende og kostbar, da det ofte skal ske fra bunden. Badeværelser er følsomme miljøer, derfor er det vigtigt at arbejde med gode produkter og at male korrekt for at undgå vandskader og andre ting, som kan gøre renoveringen til en dyr affære. For eksempel bør man ikke male fliserne over med farve eller male badekarret. Der er ingen garanti for, at farven vil holde eller at badeværelset vil blive godkendt ud fra de standarder, der gælder, når man maler vådrum.

Hvis du ønsker at ændre dit badeværelse hurtigt og nemt uden at skulle rivne ned og bygge op, så har vi her nogle tricks …

Forny badeværelset

 

Fem simple tricks til badeværelset

MAL LOFTET I BADEVÆRELSET
Vær lidt dristig og mal badeværelsesloftet i en farve, der skiller sig ud fra de ofte hvide og kliniske farver på væggene. En farve i loftet ændrer hele fornemmelsen af ​​badeværelset og skaber en flot kontrast.

INDRET
Hvem sagde, at badeværelset skal være kedeligt? Sæt en plante, et stearinlys og noget lækkert keramik. Hæng et billede op og måske dine smykker. Køb en lækker og smuk håndsæbe. Dekorer badeværelset, så det føles hyggeligt og rart.
Lad en farve gå igen, gerne i forskellige toner. Skift håndklæderne ud, så de er i tråd med dine tableauer. Det gør badeværelset mere ensartet.

MAL DETALJER
Hvis du ikke har planer om at male hele badeværelset, så kan du i stedet male udvalgte dele for at få mere farve. En metal skraldespand bliver meget sjovere at smide affald i, når den står der med en flot farve. Med vores Decor Metal Farve kan du ret hurtigt forvandle farven på din metal skraldespand.

MAL TRÆVÆRK
Gør badeværelset lidt mere levende ved at male badeværelsesmøblet. Alt behøver faktisk ikke være hvidt. Det giver også friheden til at ændre og forandre noget oftere uden at skulle renovere.

‘FORKÆL’ FLISERNE
Udskiftning af fliser er et krævende job. Når du ikke længere kan holde de gamle laksefarvede fliser ud, kan du faktisk forandre farven på dem uden at skulle sætte andre op. Sæt klistermærker på i de farver, du kan lide, og badeværelset vil føles som nyt i et snuptag.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s