Slå tonen an

Dette køkken fra kvik rammer den snigende tendens væk fra det minimalistiske og over i det mere fyldige og dramtiske. Sort, guld/messing, mørkegrøn og gråblå er en smuk farvekombination, som jeg idag vil inspirere videre.

Køkken

Billedet er lånt fra Kvik Køkkeners nye katalog.

Når køkkenelementerne er mørke, så kunne man måske fristes til at tænke, at væggene skal være hvide for at bibeholde noget lys i rummet. At give væggene en tone, bløder dog den hårde kontrast mellem det sorte og hvide op, og tonen kan være med til at binde rummet sammen – som her hvor fliser, stolene og vægfarven danner en smuk farvepalette.

DROPPE

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s