Neutral væg

Med en lysegrå farve på væggen, kan du bryde de hvide vægge på en meget neutral måde, og samtidig understøtte en afslappende og beroligende stemning. Den grå farve passer rigtig godt ind i mange danske og skandinaviske boliger, og den gør det nemt at komplimentere med de farver, du allerede har, eller hvis du vælger at udskifte det, du evt. pynter med.

 

HTH

 

Her på væggen i dette HTH køkken hænger en cykel. Den neutrale grå farve på væggen danner baggrunden og rammen for den. Cyklen ville gøre sig godt på en grå væg lige meget, om den nu er sort, rød eller en tredje farve.

grå

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s