Puderrosa

Har du et møbel eller en ting, hvis farve du bare elsker, så kunne du overveje, at tage en lidt lysere eller mørkere udgave af den og male på væggen. Se her hvordan Fritz Hansen har taget den smukke støvede rosa fra Svanen og malet en lidt køligere nuance af den oppe på væggen. Vægfarven fremhæver ikke den rosa stol som skulptur, men til gengæld understreger den det poetiske farvevalg og det silkebløde nubuck læder.

 

samme farve møble og væg

 

Den lyse rosa vægfarve er ret in lige nu. Det følsomme og lidt sensuelle udtryk står fantastisk godt til både lyst og mørkt træ, messing, marmor, ja faktisk til det meste, der ikke nærmer sig de rene grundfarver som rød, gul og blå. Mal evt. kun én væg, det vil understrege det delikate ved denne støvede rosa.

 

puderrosa

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s