Blåt perspektiv

Hvis du vil skabe et rum, hvor stemningen skal være ro og afslapning, hvor det er muligt at sætte tingene lidt i perspektiv, så er det en blå farve, du skal male din væg med. Beckers har en bred farvepalette af blå nuancer:

blå farver

Billederne her med de blå og blåturkise vægge er fra Bloomingsvilles katalaog, og de er fine eksempler på blå maling, der bidrager med en kølighed og elegance til tidens trends indenfor interiør – og i det hele taget den nordiske stil.

bloomingvilleHvilken blå farve, der vil passe ind i det rum, du vil male, afhænger af mange faktorer.

Med Beckers STUDIO kan du nemt prøvemale vores farver, inden du går i gang med at male det hele. Upload et billede af dit hje, eller brug nogle af vores miljøbilleder. Vælg en eller flere farver, du kan lide, og kom farve på vægge, loft, gulv, karme, vinduer og møbler. Husk, at farverne på skærmen kan se anderledes ud, end de vil gøre i virkeligheden. Download derfor dit billede, tag det med til din forhandler, og få flere råd.

 

beckers studio

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s