Når børnene får lov at bestemme…

Da min datter var mindre, indrømmer jeg blankt, at hun var min lille pålædningsdukke. Jeg elskede at klæde hende på og sætte hendes tøj sammen, så hun så skøn ud. Engang imellem når hun selv gik i skabet og fandt tøj frem, satte hun de mest usædvanlige mønstre og farver sammen. Det var noget af en cocktail hun kunne brygge, men på en eller anden måde, var det cool og originalt på den der helt tilfældige måde som en voksen ikke kan efterligne, fordi vi typisk er låste i, hvad man kan og ikke kan.

Beckers har smidt alle de der låste indretningsrammer over bord og ladet en lille håndfuld børn indrette og farvelægge en smuk herskabslejlighed i Sverige – De har fået hjælp af dygtige Isabelle McAllister og sammen har de altså lavet en fortryllende lejlighed….

Se filmen her

One Comment Tilføj dine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s