Stilfuld rød tone

Efterårets rødlige farver på både træer, planter og indretning er snart på vej. Louise Roe’s efterårskollektion er lækker inspiration til at byde de dybe røde toner indenfor i fx soveværelset og skabe en stilfuld tone.

Louise Roe

Bliver du inspireret af de røde toner og den jordnære stemning, så kan du evt. male din sengegavl eller væggen bag sengen med en af vores farver. Sengebordet eller skamlen kunne måske også bruge lidt maling og fornyelse. Hold den ‘røde’ tråd, og du vil skabe et rum, der opleves varmt, hyggeligt og sammenhængende.

farver

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s