Sjov med tavlemaling

Dekorer døren i børneværelset med tavlemaling. Det indbyder til, at børnene kan tegne, skrive og dekorere. Her er den malet med klassisk sort tavlemaling. Væggen har fået farven Kokos 502 og Rock’n roll 521.

Prickig_vagg

 

Tavlemaling fås også i tre andre farver – i farverne Eld 663, Bora Bora 765 og Tistel 706. Alle glatte flader fungerer med tavlemaling, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor man vil skabe mulighed for sjov og læring.

Tavle-maling-pallette

Ideer: Tavlemaling er også flot på en skabslåge i børneværelset, en hel væg, en bordoverflade, på sengens flader og på siden af trappen til hemsen. Tavlemaling kan også males på urtepotter, på glas, hvor det kan fungere som etikette til indholdet, på et aflagt skateboard og på et gammelt billede med en fin guldramme. Gem trærester og mal træklodserne med tavlemaling – dem kan børnene så tegne på, fx. huse der kan blive til en hel lille by, eller de kan tegne ting fra ansigtet på dem og sætte det sammen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s