Den frække trappe

I sidste uge gav vi inspiration til, hvordan man kunne pifte sin trappe lidt op ved hjælp af farver. Jeg faldt lige over den her, som jeg synes du skal have med. For i stedet for at male alle trin i samme farve eller tone-i-tone som jeg forslog, så er det her også en fræk idé.

Mal alle trin på nær et – mal det sidste trin i en helt anden farve og vælg en farve som går igen et andet sted i rummet. Her spiller det “frække” trin flot sammen med den gule lampe. Vi er vilde med idéen.White-hallway-with-painted-stairs

 

Photo credit: Claire Lloyd Davies for Style at Home via: theroomedit.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s