Vintage væg

 

 

Det ligner en hærget væg i et gammelt forladt hus, hvor tapetet hænger i laser, men det er det ikke. Dette er et helt nydt tapet, som skal se ud som om, at det har mange år på bagen. Jeg synes det er smukt og poetisk. Det er naturligvis ikke alle rum, der kan bære dette look, og det er sikkert også de færreste, der kan se skønhed i dette. Jeg bringer det dog op alligevel, for det er nemlig en tendens vi kommer til at se i fremtiden. Prøv at lægge mærke til det, når du støder på nogle af de store eksklusive møbelbrands katalogbilleder. Her vil du flere steder se kulisser med hærgede vægge.

 

P162801-7Tapetet fra Mr. Perswall egner sig smukt i en herskabslejlighed eller en gammel villa med højt til loftet, høje paneler, stuk og smukke gulve. Det er fra kollektionen Nostalgic og kan bestille i Coloramas butikker og i Beckers farvecenter.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s