How bad do you want it?

I mange år ønskede jeg mig en fed arcade spillemaskine – en flippermaskine. Det var egentlig ikke fordi jeg var fan af at spille på maskinerne, jeg synes bare de var vildt flotte og tanken om, at de ville være et kæmpe trækplaster i venneflokken, kunne jeg godt lide. Jeg fik aldrig plads til min flippermaskine, de fylder jo absurd meget, og med årene er jeg nok vokset fra drømmen.
Jeg tænker dog, at den yngre generation eller dig med stor spilleglæde godt kunne drømme om en spillemaskine. Måske synes din teenager, at det liiiige er det, der mangler for, at hans værelse bliver fedt? Disse maskiner er jo ikke blevet mindre med årene, og man kan jo starte med at spørge “How bad do you want it?” – er du villig til at ofre pladsen?

De fleste unge mennesker, der lige er flyttet hjemmefra eller hjemmeboende teenagere har sjældent plads til så meget, så her kunne man allerede arkivere drømmen…. eller?
Hvis du primært drømmer om en spillemaskine fordi den er flot, og ikke fordi du har tænkt dig at spille på den, ja så er der altså godt nyt fra Mr. Perswall.
Mr. Perswall har nemlig i deres sortiment flere fotostater med spillemaskiner – Her kan du købe din længe ønskede flippermaskine, eller hvad med en jukebox?

P161501-2 P161502-2 P162402-3

Er du hooked? Kig forbi Colorama eller Beckers Farvecenter og bestil din flippermaskine allerede i dag?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s