Farve-jagt

Så er jeg tilbage fra ferie. Jeg er fuldt ladet op, og har glædet mig til at komme i gang med at blogge for dig, som gerne vil inspireres til boligfornyelse og farver.

Da jeg kom hjem havde vores søde hus-sitter sorteret posten, og der mellem stakke af kedelige breve fandt jeg den interessante stak – yndlingstakken… ALLE de nye kataloger fra diverse boligbrands i DK. Jeg elsker at få indblik i alle de nye interiør tendenser, men jeg elsker allermest at lade mig inspirere af de miljøbilleder firmaerne leverer og deres valg af farver.

Bloomingville gør det lækkert med farver på væggene, som matcher interiøret perfekt, og det skal vi kigge nærmere på nu. Her får du mine yndlingsbilleder fra deres katalog, samt et forsøg på at matche vægfarven med Beckers miljøvenlige maling og tapet fra Beckers leverandører.

 

4dcbce26-49ab-4509-9488-4677f863cddb

Grøn er også stadig en meget stor farve. Ligesom blå er den ufattelig smuk sammen med rustikt træ eller messing. Se bare, hvor elegant messingstolen spiller sammen med vægfarven. Du kommer slet ikke uden om messing denne sæson, så du kan trygt kaste dig ud i at male dine vægge grønne. Vi forslår denne grønne farve

Skærmbillede 2014-08-18 kl. 13.34.38

6dac0825-e52b-444a-86f0-59ba53394361Blå sæsonens måske største farve. Blå er ligesom grøn et perfekt match til messing.Her får du to smukke bud på lignende farve.

blåhimlavalv

blågrøn

219c1d53-570f-4776-a5d7-21d951d5122cEn mellemting mellem grøn og blå. Prøv at leg med en farve, men i mange forskellige nuancer, det giver et fantastisk udtryk. Orker du ikke malerpenslen, kan du kaste dig ud i tapetsering. Her har vi matchet farven med “Mineral Wallp. – 4226″ fra Borås Tapeter. Det kan du bestilles hos Colorama eller i Beckers Farvecenter.

Skærmbillede 2015-07-07 kl. 15.09.49

I indlægget er brugt billeder fra Bloomingville

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s