Poesi skab

For nogle uger siden malede jeg et gammelt karlekammerskab. Jeg har længe ønsket at male skabet med tavlelak, både fordi jeg synes, at tavlelak har en smuk mat og rå finish, men også fordi man lade skabet stå eller dekorerer det med små kridttegninger og søde ord.

Skriv citater, hilsner, digte og rim på hele skabet, så har du et skab fuld af poesi – Det er da en fin tanke ikke?

IMG_7672-1

Jeg brugte en grå tavlelak (kan købes i mange af Coloramas butikker og i Beckers farvecenter) Man kan få tavlelak i mange farver. Hvis du ikke kan finde den nuance du søger, så kan du selv tone den enten med en hvid tavlelak eller en hel mat vægmaling. Jeg tonede min grå tavlelak med en 3/4 liter hvid mat vægmaling. Farven er blevet blå-grå, jeg synes selv den er utrolig smuk.

Idéen kan overføres til borde, stole, taburetter… du bestemmer!

IMG_79311

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s