Et ekstra vindue

Sommeren driller lidt, det kan vi vist godt blive enige om. Vi får kun gradvist ganske få bidder af sol og varme. Denne kamp mellem skyer og sol kan man iagttage, hvis man stikker næsen lidt opad og betragter himlen. Det er en ret smuk og dramatisk kamp. Skyer i forskellige nuancer, som både varsler regn og gråvejr er smuk, synes vi. Når solen leger med, bliver det endnu smukkere. Dette syn har Trygg fanget med sin fotolinse, og det er der kommet en ret flot fotostat ud af. DM325-1-1Med denne fotostat vil du føle, at du får et vindue mere i din bolig. Du bestemmer selv størrelsen på fotostaten fra Mr. Perswall. På den måde, kan man vel betragte det som at man kan vælge størrelsen på sin udsigt, så hvad er du til – et lille vindue eller panoramaudsigt? Kig forbi Colorama og Beckers Farvecenter, hvis du ønske ny udsigt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s