Soveværelse i fuld flor

De sidste par dage har det handlet om børnenes værelser her på bloggen – I dag skal det handle om de voksnes værelse, nemlig soveværelset. Soveværelset skal være et dejligt sted at opholde sig. Der skal være roligt og harmonisk, og man skal have lyst til at opholde sig her. Soveværelset herunder, det har jeg lyst til at opholde mig i, jeg har også lyst til at sove her, og jeg vil elske at vågne op her. Tapetet stammer fra Borås Tapeters “Poetry” kollektion. Gad du også godt sove her, så kan du købe tapetet og skabe din egen smukke oase. Forhandles hos Colorama og i Beckers Farvecenter. poetry_koll_1 cuh0bky8dh190vnjdusn xistoouwrghbfj4lolxe dsjtj34o1tawjelr673c jw6knaaznstqoi9o3m5c

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s